Forsiden
Indhold
Køb DVD
Firmagave
Handelsvilkår
Om cykl.dk
Seneste anmeldelse af CYKL!:

» Anm. i Cyklisten (Dansk Cyklist Forbund)

Læs i øvrigt:

» Cyclingworld.dk (Kenneth Møller/DCU)

» Berlingske Fri (Anne Funch)

» Politiken (Mogens Jacobsen)

» Cykelportalen.dk (Torben Laursen)

» CykelSnak.dk (Brian Andersen)
Den stigende interesse for cykling har skabt et øget behov for at kunne indhente information omkring valg af cykel, om god køreskik, sikkerhed, rulleskift, teknik i sving, effektiv træning, vedligeholdelse af cyklen og meget mere. Mange af disse spørgsmål har vi samlet og forsøgt at svare på i en film om landevejscykling med titlen ”CYKL!”

- ”Jeg møder mange mennesker, som spørger mig til råds om alt muligt indenfor cykling, og det gav mig ideen til at samle alt relevant information på en DVD, og da Lars Bom tidligere har lavet en tilsvarende DVD om løb, så var det naturligt, at vi gik sammen om projektet,” udtaler Brian Holm og tilføjer, at ”det har været et stort arbejde, men når jeg ser det endelige resultat, så har det været det hele værd.”

– ”hvis jeg skal lægge navn til, så skal jeg kunne stå 100% indenfor kvaliteten af produktet,” udtaler Lars Bom, og tilføjer, at ”jeg derfor fra starten stillede som betingelse, at vi benyttede topprofessionelle kamerafolk og at optagelserne skulle være i HD. Billedkvaliteten er derfor i top og vi har i tilgift opfundet nye vinkler og kameravalg for at beskrive landevejscyklingens facetter bedst muligt. Samlet er det blevet til 2 timers film samlet på en DVD.

Med sig foran kameraet har Lars og Brian fået fysiolog og træner Hans Søndergaard, som er en af de mest anerkendte trænere og forskere inden for sport og sundhed i DK.
(©) SDS A/S - Paul Bergsøes Vej 47 - 2600 Glostrup - telefon 31233090 - info@cykl.dk - cvr.nr.: 14670904